• Luni - Vineri 8.00 - 17.00
  • Calea Floresti nr.145, Cluj-Napoca, CJ
  • +40 264 207.400

La Autoworld Volkswagen primești serviciul We Connect Go
pentru orice depozitare de anvelope pe timpul iernii.

Dupa cum v-am obisnuit, noi, la Autoworld, avem un scop clar, respectiv satisfacerea clientului. Prin satisfacere întelegem oferirea celor mai premium servicii care sunt mentie să transforme experiența condusului în zambete per kilometru.

Astfel, fiindca cu toții știm cât de complicată este logistica anvelopelor când vine vorba de înlocuirea acestora, venim în întampinarea clienților cu depozitarea acestora până la urmatoarea înlocuire + din partea noastră, configurarea We Connect Go (disponibilă pe autoturismele 2008+ care suportă această funcție).

We Connect Go este un serviciu premium menit să ilustreze în timp real detalii despre autoturism chiar pe smartphone-ul dumneavoastră și mai mult, permite programarea în service fară a fi nevoie de un apel sau orice altă interacțiune.

Aplicația We Connect Go se utilizează prin conexiune Bluetooth alături de dispozitivul DataPlug transformându-ți Volkswagen-ul într-un vehicul Connectat.

Păstrează-ți vehiculul în vizor.

„Volkswagen-ul meu” îți indică principalele informații referitoare la vehiculul tău, de exemplu kilometrajul, prima înmatriculare, intervalele de service obligatorii precum și instrucțiuni și avertizări actualizate, împreună cu explicații adecvate și recomandări de acțiune.
La punctul „Anvelopele mele” poți să adaugi datele anvelopelor de pe mașină și să stabilești tipul de anvelope. Apoi poți să accesezi anvelopele în aplicație, poți să treci producătorul, performanța în trafic, data de fabricație și să completezi și să stabilești o programare pentru schimbarea anvelopelor.

Toate informațiile referitoare la Volkswagen-ul tău

Administrează-ți cursele.

Jurnal de călătorie electronic* în aplicație cu funcție de exportare și fără costuri curente. Scopul călătoriei poate fi definit ca privat, comercial sau ca deplasare la și de la locul de muncă.

Jurnalul tău de călătorie digital consemnează pentru fiecare cursă punctul de pornire, destinația, data, ora, durata, lungimea traseului și costurile pentru combustibil. Imaginea detaliată îți permite să îți analizezi stilul de condus sau îți poate afișa statistici privind kilometrii parcurși, durata călătoriei și viteza medie. În plus, poți indica scopul și categoria călătoriei, precum și să exporți în mod confortabil toate datele în PDF.

Acumulează puncte și trofee.

Bucură-te de sarcini și provocări diverse: În cadrul provocărilor te poți lua la întrecere cu alți conducători Volkswagen și poți să aduni puncte și trofee. Există diferite moduri în care poți acumula puncte: stil de condus eficient – de exemplu evitând călătorii scurte; provocări câștigate – de exemplu când vizitezi salonul tău auto; și utilizarea regulată a aplicației. Îndată ce atingi un anumit punctaj, treci la nivelul următor și devii deschis la noi provocări. Provocările se diversifică cu ocazia unor actualizări noi, iar astfel distracția continuă.

Analizează datele tale referitoare la condus.

We Connect Go îți oferă o analiză statistică. Aceasta este structurată în segmentele Kilometri parcurși și Durata călătoriei, Litri alimentați și costuri, Călătorii de zi și de noapte, Repartizarea categoriei călătoriei (comercial, privat, la și de la locul de muncă), Stil de condus eficient și Numărul de provocări câștigate. Ecranul principal redă suma tuturor valorilor sau procentajul din diferitele segmente.

Caută partenerul tău de service Volkswagen.

La setarea aplicației, introduci partenerul tău de service preferat, astfel încât să poți accesa datele de contact necesare simplu, oricând și în cel mai scurt timp.
Interfața de start a aplicației permite navigarea unor rute și apelare telefonică directă. În plus, ai și pe drum o conexiune directă cu service-ul Volkswagen și ți se afișează o listă a saloanelor auto din apropiere.

Ți s-a aprins o lampă de avertizare pe bordul vehiculului? Ai nevoie de o programare pentru inspecția tehnică? We Connect Go recunoaște avertizările vehiculului și transmite dealerului preferat, cu confirmarea ta, o solicitare de programare pentru service.

Următorii tăi pași.

Lasă-ne datele, iar noi te vom contacta.

Consultanții nostri vor veni către tine cu toate informațiile necesare, pentru ca tu sa poți lua cea mai buna decizie. Datele complete ne vor ajută să îți răspundem prompt furnizându-ți informațiile de care ai nevoie.