• Luni - Vineri 8.00 - 17.00
  • Calea Floresti nr.145, Cluj-Napoca, CJ
  • +40 264 207.400

Schimbul uleiului din cutia de viteze

OFERTE PENTRU MENTENAȚA CUTIEI DE VITEZE

.

Află mai multe despre cutiile automate de viteze și modalitățile optime de mentenanță a acestora!
Te așteptăm la Autoworld Audi cu oferte personalizate pentru schimbul uleiului în cutia de viteze:
Discounturi între 5%-10% pentru manoperă și între 8%-22% pentru piese în funcție de anul de fabricație al autoturismului dumneavoastră!

.


Trebuie schimbat uleiul din cutia de viteze automată?

Pe scurt, DA! Prevenția este mai ieftina decat reparația!
Te invităm la o scurtă lectură despre cutia de viteze automata și motivul pentru care este necesar schimbul de ulei.

De ce trebuie schimbat uleiul din cutia de viteze?

Schimbul de ulei este una dinte cele mai importante activități pentru mentenanța unui autoturism. De ce? Pentru că orice mecanism în mișcare are nevoie de lubrifiere. În plus, la fel ca alte fluide vitale ale autovehiculului, uleiul de transmisie se deteriorează în timp.

Cutia de viteze este un element foarte solicitat in utilizarea autoturismului. La fiecare schimbare de trepte, uleiul capată diverse reziduuri (așchii de pe pinioane, pilitură de fier) și e supus temperaturilor foarte înalte. Toate acestea îi modifică gradul de oxidare și proprietățile de lubrifiere. Specialiștii afirmă că la fiecare 7°C peste 80°C,  gradul de oxidare al uleiului se dublează.

O cutie automată funcționează pe baza unor circuite hidraulice, iar lichidul din interior este de fapt lichid similar cu cel de servo-directie. Este un ulei mult mai lichid decat cel din cutia manuala, dar este și supus la o temperatura mai mare.

În concluzie, iți propunem să eviți problemele costisitoare care pot apărea la cutia de viteze și să te asiguri că această rulează lin prin întreținerea în conformitate cu standardul Audi.

Solicită o programare la Audi Service!

Te așteaptă discount-uri între 5%-10% pentru manoperă și între 8% – 22% pentru piese în funcție de anul de fabricație al autoturismului dumneavoastră!
Apasă butonul de mai jos, iar un consilier service Audi te va contacta pentru oferta!

.
.