• Luni - Vineri 8.00 - 17.00
  • Calea Floresti nr.145, Cluj-Napoca, CJ
  • +40 264 207.400

Dealer Autorizat Autoworld Volvo

Ești conducător Volvo și cauți un service auto în Cluj-Napoca pentru această marcă?

Suntem Dealer-ul tău autorizat Autoworld Volvo și ți-am pregătit pentru luna ianuarie 2021, mai multe beneficii, în funcție de serviciile de care ai nevoie pentru autoturismul tău.

Daune

Evenimentele neplăcute te-au luat prin surprindere, iar mașina ta a suferit o daună? De cele mai multe ori, procesul de reparare este unul îndelungat și costisitor. La început de an dorim să te ajutăm pentru repararea imediată a mașinii.

În perioada 1.01.2021 – 31.01.2021, la orice daună indiferent de modelul Volvo, îți oferim consultanță și diagnoză computerizată gratuit.

Consultanță dosar daună auto: pentru deschiderea dosarului de daună, păgubitul sau asiguratul trebuie să înteprindă corect câțiva pași. Noi te vom ajuta cu informațiile de care ai nevoie privind: actele necesare pentru întocmirea dosarului de daună auto și a documentației tehnice (acte poliție, constatare amiabilă), declarații părți implicate în accident și copii, etape de urmat pentru completarea actelor.

Diagnoza computerizată reprezintă actul de conectare al unui tester special la computerul de bord. După efectuarea acestei diagnoze computerizate poți afla în ce stare se află mașina ta. În urma diagnozei computerizate se citesc codurile de eroare pentru toate sistemele electrice și electronice ale autoturismului.

Servicii suplimentare

Fiecare șofer știe că la un moment dat va ajunge cu mașina la service-ul auto, fie pentru revizii tehnice, fie pentru diverse reparații. Pune siguranța pe primul loc și verifică sănătatea mașinii tale.

În perioada 1.01.2021 – 31.01.2021, la reparații care depășesc suma de 1500 lei, vei beneficia de un voucher de 5%, la accesoriile originale Volvo.

Programare On-Line

Rapid și comod. În orice zi , la orice oră. Acum îți poți programa online următoarea vizită în service.

Diagnoză Volvo

Având în componență service de reprezentanță, suntem acreditați să operăm diagnoze complete de fabrică.

Personal Certificat

Toți tehnicienii și mecanicii noștri, sunt instruiți și certificați prin cursurile ralizate de producătorul Volvo.

Solicită o programare printr-un Consilier Service.

Unul din consultanții noștri va veni către tine cu toate informațiile necesare pentru programare.